LIVEJASMIN AIEMPI VERSIO TOIMII TAAS!

Livejasmin Kehitys Ja Aiempi Versio

Livejasmin on sivusto, joka on ollut olemassa jo vuosia, mutta se on hiljakkoin uudelleen rakennettu ja brändätty. Livejasmin pääongelma on, että kun Livejasministä tehtiin Jasmin.com, yritys tuli luoneeksi sivuston, josta monet alkuperäiset jäsenet eivät yksinkertaisesti pidä. Sivustolla on useita muutoksia brändäyksessä, navigoinnissa ja osassa sisältöä, ja monet jäsenet haluavat edelleen käyttää sivuja Livejasmin aiemman version tapaan. Hyviä uutisia Livejasmin suhteen: nyt aiempi versio on taas käytettävissäsi, jos uusi systeemi tuntuu sinusta vaikealta tai pidät aiemmasta versiosta enemmän.

>>> Klikkaa tästä LiveJasmin aiempaan versioon <<<

 

Näin Pääset Livejasmin-sivuston Aiempaan Versioon

livejasmin aiempi versio

Monet menevät Livejasmin-sivustolle linkin kautta, mutta linkit uudelleenohjaavat sivuston uuteen versioon. Jos esimerkiksi olet klikannut jonkun suositun tuubisivuston linkkiä, päädyt todennäköisimmin Jasmin.comin sivuille. Livejasmin aiempi versio toimii edelleen, mutta monet linkit eivät ohjaa sinne automaattisesti.
Kun vain löydät linkin, joka vie sivuston aiempaan versioon, pääset sivuston klassiseen versioon kaikkine ominaisuuksineen. Valitettavasti kuitenkaan Jasmin.com-sivustolla ei ole klikattavaa painiketta, joka veisi Livejasmin aiempaan versioon.
Hyvä uutinen on, että sivusto on helppo lanseerata uudelleen käyttäen sen vanhaa pohjaa.

Klikkaa kuvaa ja pääset vanhaan versioon.

 

Asiakkaat Pitävät Enemmän Livejasmin Vanhasta Sivustosta

Yleensä asiakkaat pitävät enemmän vanhasta sivustosta kuin uudesta, ja ovat jättäneet asiaan liittyen runsaasti monipuolista palautetta. Uusi sivusto ei tunnu puhuttelevan yleisöään. Vaikka uusi brändäys ja design näyttää todellakin paremmalta ja on paremmin yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, suurin osa asiakkaista ei nauti sen käyttämisestä. Alla joitakin keskeisiä asioita, joista asiakkaat toistuvasti mainitsevat koskien uutta sivustoa, sekä syitä, miksi he pitävät enemmän vanhasta Livejasmin-sivustosta:

  • Navigointi: Useimpien käyttäjien mielestä navigointi on sekavaa. Useimmat käyttäjät suorastaan inhoavat uutta asettelua, koska se ei ole lähelläkään sitä, mihin he ovat tottuneet. Monien mielestä sisällön löytyminen ja mallien selailu toimii hitaammin. Joidenkin mielestä tosin kuvahaun ja kuvien katselun navigointi toimii paljon paremmin, mutta se onkin ainoita plussia navigoinnin suhteen.
  • Kameranäkymät: Vaikka uusi versio näyttää kuvat paljon parempina kuin Livejasmin aiempi versio, monien mielestä videon hallinta ei ole parantunut. Normaali asetuksilla on mahdotonta katsella esiintyjää ja omaa kameraasi samanaikaisesti. Aiemmassa versiossa jäsenell oli oletusarvoisesti mahdollisuus pitää auki pienempi versio omasta kamerastaan suuremman mallikameran ohessa. Ilman tätä mahdollisuutta uudessa versiossa monet katselijat vaihtavat takaisin Livejasmin aiempaan versioon mennessään kameraan.
  • Ei mahdollisuutta välilehtien selailuun: Jasmin.comin design perustuu enimmäkseen yhden välilehden malliin, kun taas Livejasminillä oli mahdollisuus Ctrl-klikata kuvia ja avata useampia välilehtiä. Ilman tätä mahdollisuutta on paljon vaikeampaa katsella useampia välilehtiä. Usein käyttäjän pitää avata uusi ikkuna jatkaakseen kameran katsomista samalla kun selaa muita profiileja tai kuvia. Niille, jotka pitävät useiden ikkunoiden katselemisesta samanaikaisesti, tai hyppimisestä esiintyjästä toiseen, on Livejasmin-sivuston aiempi versio parempi vaihtoehto.

Johtopäätökset

Vaikka sivustoon on tullut paljon parannuksia Livejasmin vanhemman version jälkeen, kuten paremmat huomautukset, mobiiliystävällinen design ja paremmat kalvosarjojen kuvanäytöt, pitää suurin osa asiakkaista silti enemmän vanhasta versiosta. Useimmat käyttävät Jasmin.com –versiota vain hakuihin ja nopeaan selailuun, ja vanhempaa versiota varsinaiseen katseluun , ja onkin mielenkiintoista nähdä, tuleeko Jasmin.com muuttamaan formaattiaan ottaakseen paremmin huomioon asiakkaansa.

 

>>> Klikkaa tästä LiveJasmin aiempaan versioon <<<

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: