LIVEJASMIN OUDE VERSIE EN HOE JE DIE KAN BEREIKEN

De Evolutie Van Livejasmin En De Oude Versie

Livejasmin is een website die al jarenlang bezig is maar recentelijk is er een grote verandering gekomen. Het grote probleem met Livejasmin is dat sinds hun verbouwing van Livejasmin naar Jasmin.com, heeft het bedrijf een website gecreëerd die onprettig is voor de meeste leden. Hoewel er talloze veranderingen in de branding, navigatie en een deel van de inhoud van veel leden nog steeds de voorkeur aan toegang tot de site als het was in de vorige Livejasmin. Het goede nieuws over Livejasmin is dat het mogelijk is om deze oude versie als u problemen met de nieuwe versie van de site of als u liever het oude systeem.

 

>>> Klik hier om LiveJasmin oude versie te bezoeken <<<

 

Hoe je bij de Livejasmin oude versie kunt komen

livejasmin oude versie

Hoewel veel mensen hun weg naar livejasmin via een link zal dit vaak doorsturen naar de nieuwe versie van de website. Als je een link van populaire tube sites zoals u het meest waarschijnlijk jezelf op Jasmin.com plaats hebben gevolgd. De oudere versie van Livejasmin is nog steeds, maar veel van de links online zal niet automatisch u naar deze versie.
Zolang u een link met de oudere versie van de site kunt vinden, is het mogelijk om toegang te krijgen tot de klassieke versie van de website en al haar functies. Helaas heeft echter Jasmin.com niet inbegrepen een bovenste balk knop om terug te keren naar de Livejasmin vorige versie.
Het goede nieuws is dat het heel gemakkelijk om de website met behulp van de oude lay-out te lanceren.

Klik op de afbeelding voor de oude versie.

 

Klanten Prefereren Livejasmin Vorige

Klanten in het algemeen de voorkeur volgens de oude locatie naar de nieuwe en ze hebben een verscheidenheid van feedback over de kwestie gelaten. Het lijkt alsof de nieuwe site is echt niet goed resoneren met zijn publiek. Terwijl de merk en de herinrichting is zeker beter uit en meer compatibel met mobiele apparaten het merendeel van de klanten echt niet genieten van het gebruik ervan. Hier zijn enkele van de belangrijkste problemen die klanten blijven vermelden over de nieuwe site en waarom ze de voorkeur aan de Livejasmin oude site te gebruiken in plaats:

  • De navigatie: De meeste van de tijd dat de navigatie is verwarrend voor de gebruikers. Voor het grootste deel van een groot aantal gebruikers een hekel aan de nieuwe lay-out, want het is nergens in de buurt van wat ze gewend zijn. Voor het vinden van inhoud en bladeren door modellen velen vinden het langzamer te zijn. Sommige echter stellen dat de navigatie-proces voor het zoeken en bekijken van beelden is veel beter, maar dat is een van de weinige symbolen in de kolom navigatie.
  • De manier van camera kijkers weergeven: Terwijl de nieuwe versie doet schermafbeeldingen veel beter dan de oudere versie van Livejasmin velen vinden dat de video-controles niet worden verbeterd. Onder de normale instellingen is het onmogelijk om een performer en uw eigen camera te bekijken op hetzelfde moment. Met de oudere versie was het mogelijk voor leden om een kleinere versie van hun camera standaard geopend hebben naast een grote versie van het model camera. Zonder de mogelijkheid om dit te doen met de nieuwe lay-out veel kijkers zijn terug te schakelen naar de oude versie van Livejasmin wanneer ze gaan op de webcam.
  • Niet via de tabs kunnen browsen:
    Voor het grootste deel wordt Jasmin.com ontworpen om een tab te verbeteren terwijl bij Livejasmin het mogelijk te controleren op foto open meerdere tabs zijn. In plaats van deze optie is het veel moeilijker om meerdere tabs beelden te bekijken. Vaak moeten gebruikers een tweede venster om verder te gaan bekijken van een webcam tijdens het surfen op andere profielen en foto’s te openen. Voor degenen die graag veel vensters tegelijk bekijken, of de mogelijkheid om te springen tussen performers de oude versie van Livejasmin voorkeur zal zijn.

Conclusie

Ook al zijn er veel verbeteringen aangebracht in de website, omdat de Livejasmin oude versie inclusief verbeterde notificaties, een mobiele design en verbeterde slideshow foto displays, voor het grootste deel mensen de voorkeur aan de oude versie toch zijn geweest. Bij de meeste mensen met de Jasmin.com versie van de site vooral voor het zoeken en snelle browsen en de oudere versie van de website voor de werkelijke weergave, zal het interessant zijn om te zien of Jasmin.com verandert hun formaat een beetje te helpen met de problemen van de klant.

 

>>> Klik hier om LiveJasmin oude versie te bezoeken <<<

 

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: